Augusti

Mån 1

19.30 Tikva stretch


Ons 3

16.00 Fixargruppen


Sön 7

18.00 Sommarkväll, Vad sker med världens förföljda kristna? Open Doors informerar och inspirerar.


Mån 8

19.30 Tikva stretch


Ons 10

16.00 Fixargruppen


Sön 14

18.00 Sommarkväll, Sommardikter och sommarpsalmer,
Ingegärd & Urban Berglund, Elisabeth Holmberg


Mån 15

19.30 Tikva stretch


Ons 17

16.00 Fixargruppen

Sön 21

18.00 Sommarkväll, Mari & Mats Wennergrund, Försoning Kenya i ord och bild

Tis 23

18.30 Infokväll för kyrkvärdar och städlag


Ons 24

16.00 Fixargruppen


Fre 26

Bjuvskalaset


Lör 27

Bjuvskalaset


Sön 28

18.00 Sommarkväll, Stig & Ragnhild Fred, Dikter


Tis 30

10.00 Bön och bibelsamtal

Vad händer i Centrumkyrkan?

Församlingen

Tills vidare fortsätter vi att fira gudstjänster i Centrumkyrkan. Vi följer givetvis de rekommendationer och restriktioner som utfärdas av FHM och programmet på hemsidan uppdateras löpande om förändringar behöver göras.

Välkommen till Centrumkyrkan!Välkommen till Tikva stretch i Centrumkyrkan
Tikva är en träningsform på tydlig kristen grund. I Tikva låter vi både ande, kropp och själ få det vi behöver. Hela du får plats! Tikva betyder hopp på hebreiska och vill förmedla hoppet Gud ger oss genom Jesus Kristus.. I Tikva utgår vi från bibelordet i psalm 46:11 ”Bli stilla och besinna att jag är Gud, upphöjd över folken, upphöjd över jorden”. Under passet lyssnar vi på lugn, instrumental musik som är specialskriven för Tikvakonceptet. Vi gör rörelser som ökar blodcirkulation och rörlighet. Det är fysioterapeut och personlig tränare som tagit fram rörelserna och alla kan utföra rörelserna men på sitt sätt eller anpassat vid behov. Vi har också en stunds vila under passet och därför är det bra om du har med dig en träningsmatta, ett liggunderlag eller annat mjukt underlag, en kudde och en filt till passet. Under passet får vi till oss bibelverser från hela Bibeln. Bibelordet får stärka vår tro, bygga kärlek och inge hopp. Det är kombinationen av rörelse, lugn musik och bibelorden som är Tikva. Tikva bjuder in till ett rum där vi får öva på att stilla oss, ta emot Guds ord och röra oss i långsamt tempo. Jag hoppas att du ska känna dig varmt välkommen till Tikvapassen i Centrumkyrkan under augusti och vidare i höst och vinter. I augusti ses vi kl. 10 på söndagar och i september till och med den 13 december möts vi på måndagar kl. 19. Bli stilla och besinna att Herren är Gud!
Jennie Malmgren
Diplomerad Tikvainstruktör

Ungdomsarbetet
Välkommen till scout och tonår i Centrumkyrkan!

Scout har uppstart 1 september.

Tonår har uppstart 2 september.

Ekonomi

Ge gärna Ditt stöd till församlingen via bankgiro (nr 826-7270) eller Swish (nr 123 46 309 43). Insamling till Equmeniakyrkans mission i andra länder pågår. Märk inbetalningen med "Mission" om Du vill ge en gåva till den insamlingen.